SmartFysio betjänar mångsidigt, för att du skall må bättre!

SmartFysio i Nickby betjänar mångsidigt enligt dina behov, för att du skall må bättre.

Bekanta dig med våra tjänster nedan om. Du kan boka tid här på nätet 24/7 eller per telefon enligt våra öppettider.

Akupunktur

Inom fysioterapin används akupunktur främst för att lindra smärta.  De vanligaste vårdindikatorerna är migrän och annan huvudvärk, smärta i nacke och skultror, ryggont, ischias och olika seninflammationer.

Faschia-
behandling

En stram faschia kan behandlas med manuell behandling, och rörelser som förbättrar patientens rörighet och avslappningsförmånga.

Fysioterapi

Fysioterapi innebär förbättring av arbetsförmågan, funktionsförmågan, och rörligheten och lindring av smärta. I metoderna ingår handledning och rådgivning som stöder hälsan och funktionsförmågan.

Geriatrisk
fysioterapi

Fysioterapi för de äldre, eller geriatrisk fysioterapi, strävar till att främja och stödja fuktionsförmåga, självständighet och livskvalitet.

Vestibulär rehabilitering

Godartad lägesyrsel är den vanligaste orsaken av yrsel eller svindel. Symptomen är kraftig rotatorisk yrsel (karusellkänsla) som pågår under några tiotal sekunder och som utträder när man byter kroppsställning.

Hembesök

Fysioterapi kan också ges vid hembesök hos kunden. Fysioterapi vid hembesök passar tex. bra för personer som behöver neurologisk fysioterapi, veteraner, minnessjuka och äldre som har svårt att ta sig från hemmet till mottagningen.

Klassisk massage

Klassisk massage är en traditionell behandlingsform som har positiva effekter både fysiskt och mentalt.

Kinesiotejpning

Kinesiotejpning är en lätt tejpning med elastisk tejp. Vid kinesiotejpningen utnyttjas de egenskaper hos tejpen som efterliknar hudens egenskaper.

Lymfaterapi

Lymfaterapi används oftast för att stimulera omloppet av lymfvätska i kroppen och minska svullnad i samband med bl.a. eftervård av operationer.

Motionsgrupper

I en motionsgrupp som leds av fysioterapeut är det tyggt att börja motionera eller återupta sin motionshobby under och efter fysioterapeutisk behandling.

Manuell
fysioterapi

Manuell fysioterapi används för diagnostisering och vård av sjukdomar i stöd- och rörelseorgan. 

Neurologisk
fysioterapi

Neurologisk fysioterapi är en medicinsk rehabiliteringsform som syftar till att förbättra patientens funktionsförmåga och rörlighet i det vardagliga livet. 

Stödstrumpor

Stödstrumpor som tillverkas enligt kundens egna mått sitter bra på benet och fördelar kompressionstrycket på rätt sätt.

Individuellt träningsprogram

Av oss kan du beställa ett individuellt träningsprogram, enligt dina behov, med beskrivning i bild och ord.